Att jobba på Verisure i Norge

En typisk dag på jobbet

En dag kan bestå av alltifrån att boka möten, vara ute på fältet och sälja, jobba i montrar, samt att bearbeta heta leads/möten som redan är inbokade.

Utveckling

Hos oss får du en gedigen utbildning i alla typer av sälj situationer med möjlighet att specialisera dig inom det område du trivs bäst, får bäst resultat och tjänar mest pengar. Varje vecka har vi workshops och säljträning för att stötta dig som säljare att uppnå bättre resultat!

Det finns även stora möjligheter att göra karriär inom Verisure då vi gärna ser att chefspositioner tillsätts internt. Vi erbjuder både traineetjänster och ledarkurser – det är din motivation och vilja som sätter gränserna för hur långt du skall nå!

Arbetstider

Hos Verisure har man ganska flexibla arbetstider men största delen av personalen arbetar eftermiddag/kväll, men man har möjlighet att jobba både dag och kvällstid – det får man bestämma själv. Antal timmar säljare arbetar varierar också, vissa nöjer sig med 7 timmar om dagen medan andra kör på i 10-12 timmar per dag. Givetvis finns det möjlighet att jobba helg för de som önskar att göra det. Vi har dock inget krav på att man skall arbeta mer än vanlig arbetstid.

Vi erbjuder

– Bra fast lön samt provision
– Egen firmabil
– Gedigen utbildning inom sälj och våra produkter
– Kurser och program för fortsatt utveckling
– Stora karriärmöjligheter inom ett internationellt bolag
– Flexibla arbetstider

Träffa en av våra säljare

Hur ser din bakgrund ut? Varför valde du att åka till Norge?

Jag kommer från Eskilstuna och har en gymnasieutbildning på byggprogrammet men efter några tuffa år i Sverige inom byggbranschen ville jag testa något annat.  Jag sökte andra jobb i Sverige, men innan jag hann få ett nytt jobb fick jag ett mail från e-Recruit angående en jobbintervju för ett jobb som säljare hos Verisure i Oslo. Tillsammans med en vän åkte jag på intervjun och efter det var det snabba puckar. Redan efter 2 dagar hade jag min första dag på Verisure och väl där kände jag att detta var rätt!Hade du tidigare jobbat med försäljning?

Jag hade ingen tidigare arbetserfarenhet från försäljning men genom Verisure och energin från kollegorna vågade jag satsa ändå! Det är jag väldigt glad för idag då jag har en härlig arbetsplats med roliga arbetsuppgifter samtidigt som jag tjänar bra med pengar.

På vilket sätt tycker du Norge skiljer sig från Sverige?

Sverige och Norge skiljer sig på många sätt, men det som jag märkte störst skillnad på är att norrmännen är mer öppna än svenskar. De är lättare att få bra kontakt med redan från början. Det är en härlig energi i Norge!

 Hur ser en vanlig dag ut för dig på ditt jobb?

En vanlig dag på jobbet börjar alltid på kontoret men sedan är ingen annan dag sig lik. Eftersom jag är teamleader har jag några fasta arbetsuppgifter som skall skötas utöver ren försäljning, ex.  installation, rekrytering, träning, försäljningsmöten, uppföljningsmöten m.m. En stor del av jobbet innebär dock att åka med teamet ut i fält där jag stöttar alla processer. Jag ser till så att säljarna uppnår både egna och teamets gemensamma mål.

 Vad är dina bästa tips till andra svenskar som vill börja jobba i Norge?

Tveka inte! Ta kontakt med eRecruit och försök få till en intervju hos Verisure!
Du kommer inte ångra en sekund!


Är du intresserad av att jobba för Verisure?

Idag jobbar det över 70 säljare på försäljningsavdelningen i Verisure i Oslo – de flesta är svenskar! Nu söker vi ännu fler kollegor.  Vi söker både dig som tidigare har jobbat med försäljning men också er som inte gjort det. Det viktigaste för oss är att du har ett driv och stort engagemang med en vilja att lära dig.

Då är det Therese på eRecruit som du skall ta kontakt med. eRecruit är ett rekryteringsföretag som ansvarar för rekryteringen till Verisure. Therese når du på +47 468 53 646 eller therese@erecruit.no


This is Team Verisure


Om våra tjänster och produkter

Vårt huvudfokus är försäljning av säkerhet (bostadslarm) till privatmarknaden i Norges största städer. Det är en konstant växande marknad med stor efterfrågan där Verisure helt klart är den ledande leverantören. Det innebär att du som medarbetare har ett starkt varumärke i ryggen och en produkt som du kan tro på och stå för.

Förutom hög lön och bra förmåner i en inspirerande miljö, erbjuder vi även egen försäljningsskola, välrenommerad arbetserfarenhet och framför allt, goda karriärmöjligheter. Jobbet kräver att du talar flytande svenska eller norska.

Om du brinner för försäljning och marknadsföring – kan detta vara något för dig. Om du är intresserad av ett jobb hos oss, hör av dig -och tveka inte med att ställa frågor. Vi kontaktar dig därefter inom två dagar och ger dig mer information om jobbet.

Verisure är i ständig växt och behöver kontinuerligt nya engagerade medarbetare, så tipsa gärna en vän eller två om möjligheterna att lyckas i Verisure i Norge.


Om Verisures bostadslarm


Kontakta mig och få svar inom 48 tim!
Therese Holter, rekryteringskonsulent
+47 468 53 646
therese@erecruit.no

Bli en av oss!

Vi söker dig som brinner för försäljning och kundmöten. Du måste vara serviceminded och ha lätt för att bygga förtroende med kunder. För att lyckas hos oss måste du kunna arbeta självständigt och trivas med en hektisk vardag. Vi ser gärna att du är intresserade av tekniska lösningar och därmed engagerad i de produkter du säljer.
Eftersom du är ute och besöker kunder på fältet krävs det att du har körkort.

Verisure som arbetsgivare

Verisure tar hand om sina anställda och vill att varje medarbetare skall lyckas och uppnå sina mål. Vi har många roliga aktiviteter som; kickoffs, resor, fester och julbord.