Torpol hade en lyckad rekryteringsdag hos oss i Göteborg!

Rekryteringsdag Torpol

Den 8-9 september 2015 hade Torpol bjudit in kandidater till vårt kontor i Göteborg för en rekryteringsdag! Torpol var på jakt efter duktiga projektledare och anläggningsledare för sina projekt inom spår- och järnväg i Norge. Det blev en lyckad dag med flera lovande kandidater så förhoppningsvis kommer någon av dem snart bli en del av teamet hos Torpol!

Om Torpol

Torpol Norge är den norska avdelningen av Torpol S.A., ledande järnvägsentreprenören i Polen. De levererar produkter och tjänster inom järnväg och spårväg. De bygger och underhåller spår- och tågräls samt andra områden inom järnvägsinfrastruktur. De har anställda med hög kompetens, modern maskinpark och 20 års erfarenhet som huvudentreprenör för olika projekt. Deras kunder är huvudsakligen från det offentliga bl.a. Hordalad Fylkeskommune och Sporveien AS i Oslo. Torpol Norge är ett företag under stark tillväxt.

Historik

Torpol grundades år 1991. I mer än 20 år har de levererat tjänster inom nybyggnation och underhåll av både spår- och tågväg. Firman är en totalentreprenör inom bärkonstruktionens, överbyggnad, kontaktledning och signalsystem.

Sedan starten har Torpol utvecklats till ett bolag med över 400 mycket kvalificerade anställda (ca 30 st är för tillfället anställda i Norge) med kompetens inom järnvägsarbeten, markarbeten, elarbeten och säkerhetssystem. Torpols maskinpark består av 50 specialmaskiner, bl.a. ballastrensemaskin RM 74, stabiliseringsmaskin UNIMAT 08-275/3s, profiling machine USP 5000 og portalkraner PTH 350.

Sedan 2006 har Torpol varit en del av Polimex-Mostostal Kapitalgruppe – ett lande bygg –och anläggsföretag i Polen, som er noterat på Warszawabörsen. Enligt årsrapporten från år 2011 äger Statens pensjonsfond utland 1,68% av Polimex-Mostostals aktier.

Torpols huvudkontor finnes i staden Poznan i Polen. I december 2010 etablerades den norska avdelningen – Torpol Norge med kontor i Oslo.


Vad tycker du? Kommentera den här artikeln!

Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!