Rensa fisk i Norge

Rensa fisk i Norge
Att rensa fisk i Norge har tidigare varit väldigt populärt bland oss svenskar, det var genom fiskerinäringen som vi svenskar fick upp ögonen för att arbeta i Norge. Särskilt bland svenska ungdomar var det mycket vanligt att rensa fisk i Norge för att på så sätt tjäna mycket pengar till den där planerade resan eller den där saken som de gärna ville köpa. Att rensa fisk i Norge var förknippat med hårt arbete och snabba pengar, då arbetet är väldigt påfrestande både fysiskt och psykiskt. Att rensa fisk i Norge innebar och innebär fortfarande tungt arbete med långa arbetspass på obekväma arbetstider, men för de som kan tåla detta innebär det snabba pengar på kort tid.

För de som är intresserade av att rensa fisk i Norge så finns det fortfarande möjlighet att göra detta, dock ska man tänka på att jobbet är ett så kallat säsongsarbete och därför tidsbegränsat till vissa delar av året. Är man intresserad av att rensa fisk i Norge ska man vara beredd på att jobben möjligtvis inte utannonseras utan man får kontakta de olika fiskföretagen själv för att på så sätt söka arbete. Fiskerinäringen och fiskerierna finns längs den norska kusten och det finns desto fler fiskeriindustrier ju längre norrut du kommer i landet.

Är man intresserad av att rensa fisk i Norge så ska man vara ute i god tid på våren och kontakta alla de fiskerier man kan hitta på de norska gula sidorna för att på så sätt försöka få ett jobb. Vill man tjäna extra pengar genom att rensa fisk i Norge så kan man göra detta genom att arbeta övertid, men då ska man tänka på att fråga fiskeriet om detta innan man tar tjänsten. Att rensa fisk i Norge är alltså en sektor som förblir populär för de svenskar som inte är rädda för hårt arbete när de vill tjäna bra med pengar.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!