Norges nya sjukhus nära svenska gränsen lockar fler svenska sjuksköterskor!

Ahus_personal_oppnahander

Nu öppnas portarna på det nya stora moderna norska sjukhuset, endast 3 mil norr om Svinesundsbron! Hela sjukhuset väntas öppna i November 2015.

Redan är det ca 400 svenska sjuksköterskor och läkare som kommer att bemanna det nya sjukhuset som väntas ha totalt 3500 anställda.

Den moderna tekniken skall göra det enkelt att ta emot patienter men även öka patientsäkerheten och underlätta för sjuksköterskor och läkare i sitt dagliga arbete. Bland annat kommer sjukhuset att utrustas med toppmoderna förlossnings- och neonatalavdelningar.

För läkare och sjuksköterskor innebär den moderna inriktningen också ett nytt arbetssätt utan fasta arbetsrum där de kan sitta och arbeta. Istället får de en laptop som de kan koppla upp mot det trådlösa nätet och sitta vart som helst. För patienternas del gör detta att sjukhuset har möjlighet att erbjuda alla patienter ett eget enkelrum med TV och egen dusch/wc.

Fortfarande är fokuset på de norska sjukhusen patientsäkerhet och en god arbetsmiljö för sina anställda. Det skall finnas tid att ta hand om alla patienter. Dessutom uppskattas personalen från dag ett och erbjuds snabbt att gå vidareutbildningar och få utvecklas inom sitt område.

Läs hela artikeln från Göteborgsposten här…

Skribent Anne Johansson

Om du själv är sjuksköterska och önskar jobb i Norge kan du läsa mer om det här. Vi har just nu många arbetsgivare som är på jakt efter sjuksköterskor till jobb runt om i Norge. Flera av dessa arbetsgivare erbjuder dessutom hjälp att hitta boende eller boende helt gratis.

 

 

 


Vad tycker du? Kommentera den här artikeln!

Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!