Norges arbetsförmedling

Norges arbetsförmedling

Arbetsutbyte mellan Norge och Sverige har tillämpats i många år, men speciellt de senaste åren så har det blivit allt populärare bland svenskar att åka till Norge en kortare period och arbeta där, för att sedan komma tillbaka till Sverige med intjänade pengar i bagaget. I Norge så är lönerna nämligen avsevärt högre än för motsvarande jobb i Sverige, och har man chans att arbeta övertid så kan man tjäna in mycket pengar på en kort tid. Förutom att lönerna är höga så är det dessutom fortfarande relativt lätt att hitta ett jobb i Norge för en svensk, eftersom svenskar har skapat sig ett gott rykte i landet om att vara både flitiga och effektiva arbetare.

Ett av de enklaste sätten att hitta ett jobb i Norge är att gå via Norges arbetsförmedling. Eftersom arbetslösheten i Norge är låg så är det ganska lätt att hitta ett jobb i landet och de flesta av dessa utannonseras på Norges arbetsförmedling. Norges arbetsförmedling har sina egna hemsidor där man kan leta efter olika jobb redan på förhand, men det går självklart även bra att kontakta Norges arbetsförmedling då man väl är på plats och få hjälp med att hitta ett passande jobb.

Om man har planerat att bara jobba en kortare period i Norge så är det lätt att hitta säsongsjobb som inte kräver någon viss utbildning eller erfarenhet genom Norges arbetsförmedling, men även jobb som ger möjlighet till att bosätta sig i Norge en längre tid och till och med skapa en karriär utannonseras genom Norges arbetsförmedling. Är man utbildad eller innehar några speciella kunskaper så är det till och med lättare att hitta jobb på Norges arbetsförmedling eftersom många arbetsgivare uppskattar och värdesätter kunskap mycket.

Går man i tankarna att flytta till Norge och jobba där så kan Norges arbetsförmedling vara till en mycket stor hjälp. På Norges arbetsförmedling kan man få reda på aktuella jobb och även läsa om saker som är bra att veta om man funderar på att jobba där.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!