Lediga jobb i Norge för svenskar

Lediga jobb i Norge för svenskar

En bra utbildning är tyvärr inte alltid en garanti för att man ska kunna hitta ett bra jobb med en bra lön i Sverige. Det är många arbetsgivare som även önskar erfarenhet av tidigare jobb, och därför så är det inte alltid så lätt att hitta ett jobb i Sverige. Detta har gjort att många svenskar har valt att åka till Norge för att jobba en kortare eller längre tidsperiod.

Eftersom det är många svenskar som har jobbat och jobbar i Norge och skapat sig ett rykte om att vara både flitiga och effektiva så har detta även väckt arbetsgivarnas intresse och det finns många lediga jobb i Norge för svenskar. Förut var det ganska vanligt att jobba inom fiskeindustrin men numera så finns det lediga jobb i Norge för svenskar inom de flesta branscherna. Det råder speciellt brist på kunniga och duktiga arbetare inom sjukvården och hantverkare och därför så finns det många lediga jobb i Norge för svenskar inom dessa branscherna, men det är även lätt att hitta lediga jobb i Norge för svenskar på t.ex. hotell och restauranger runtom landet. Lagerarbete har även blivit ett populärt arbete bland svenskar på senaste tid eftersom det finns bra möjligheter övertidsarbete och chans att tjäna mycket pengar på kort tid.

Då man letar efter lediga jobb i Norge för svenskar så kan kontakter i landet självklart vara till en stor fördel, men har man inga sådana så kan man ta hjälp av t.ex. den norska arbetsförmedlingen som ofta har platsannonser med lediga jobb i Norge för svenskar. Även den svenska arbetsförmedlingen annonserar ofta ut lediga jobb i Norge för svenskar. Ett annat bra sätt att hitta lediga jobb i Norge för svenskar är att följa olika forum där andra som har jobbat i landet tipsar om befintliga lediga jobb i Norge för svenskar och delar med sig av sina erfarenheter av hur det är att jobba och leva i Norge.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!