Jobba som snickare i Norge - vi hjälper dig!

Genom att skapa en profil här hos oss blir du synlig för hundratals norska företag som söker svenskar. Sverige-Norge.se är en privat arbetsförmedling i Göteborg som hjälpt tusentals personer till Norge sedan 2007.

Här hittar du jobben i Norge!

Aftonbladet skrev en artikel efter att ha intervjuat vår VD Viktor Nord. Här kan du läsa artikel och tipsen som gavs i intervjun: Den heta norska arbetsmarknaden skriker efter svenskar. Men glöm fiskrensning och lagerjobb – nu vill arbetsgivarna ha högkvalificerade…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2014-08-11

Fredrik fick jobb som elektriker i Norge

Vi har ställt ett par frågor till Fredrik Svensson som fick jobb hos Norsk Fiberoptik för ca. 1 år sedan. Idag jobbar han där med två andra svenska kollegor som också fått jobb genom Sverige-Norge.se. Håll tillgodo! Är du själv…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2013-11-28

Norge söker svenska elektriker

Under sista kvartalet förra året vände sig ett flertal norska företag till oss på Sverige-Norge.se för att komma i kontakt med svenska elektriker. I Norge är det i dagsläget stor efterfrågan på just elektriker och det finns goda möjligheter både…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2013-01-10

Svenska elektriker lockas till Norge

Idag skriver Ekot på Sverigesradio att det kan bli allt svårare att få tag på en elektriker. ”Arbetslösheten bland elektrikerna minskar samtidigt som svenskarna erbjuds nya jobb med bättre villkor i Norge.” Vill du jobba som elektriker i Norge kan…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2010-09-06

Världens första 4G – mobila nät!

Norge och Oslo ligger i framkant tack vare NetCom som idag introducerar deras 4G nät som skall ge upp till 100Mbit hastighet på mobilt bredband. Det finns idag inga mobiler som kan använda sig utav 4G nätet men det finns…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2009-12-14


Vanliga frågor:

Vad krävs för att få jobba i Norge?

Nordiska medborgare kan bosätta sig och arbeta i Norge utan någon form av tillstånd. Efter du bosatt dig i Norge och hittat ett arbete är det viktigt att du ordnar ett norskt skattekort, norskt personnummer, bankkonto, norskt telefonabonnemang och anmäla flytt till skattverket i Sverige.

Hur fungerar Sverige-Norge.se?

Sverige-Norge.se är en privat arbetsförmedling i Göteborg, Sverige. Vi hjälper svenskar att få arbete i Norge inom alla möjliga branscher. Sedan 2007 har vi förmedlat mer än 4000 arbeten.

Efter att du registrerat din profil hos oss kommer du att bli synlig för hundratals norska arbetsgivare som är ute efter svensk personal. De kommer kontakta dig direkt över telefon eller e-post med konkreta jobberbjudanden som du sedan kan ta ställning till.

Du kommer också få tillgång att söka tusentals lediga jobb genom vår Sök-Jobb-funktion som blir tillgänglig för dig när du registrerat ett komplett CV.

När du fått ett jobb i Norge kan du fortfarande ha stor nytta av hemsidan. Vi kommer att skicka ut information kring regelförändringar, skattetips, valutakurser, evenemang och mycket mer.

Vilka arbetstider har man i Norge?

En arbetsvecka i Norge är oftast 37,5 timmar istället för Sveriges 40 timmar.


Just nu får vi många förfrågningar från norska arbetsgivare om duktiga snickare.

Framför allt är det dig med utbildning och färdigt yrkesbevis som efterfrågas. Det finns jobb både inom nyproduktion och som servicesnickare.

Det flesta jobben är i Osloområdet men vi har även arbetsgivare som söker på andra ställen ex. Fredrikstad.

Arbetstider och löner är beroende på vilket uppdrag som du kommer jobba i. Däremot är veckorotation inte så vanligt längre utan mer vanligt är måndag-torsdag.

Om du är intresserad av att komma i kontakt med norska arbetsgivare som söker snickare får du gärna skapa en profil hos oss. Både vi och arbetsgivaren använder systemet flitigt för att leta reda på duktiga snickare. Vi sänder även ut lediga jobb direkt till din mailadress.

Har du några frågor är du givetvis också välkommen att sända ett mail eller slå oss en signal!

Kontakta oss direkt:

Viktor Nord

Daglig leder
+46 70 334 56 14 (Sverige)
viktor@sverige-norge.se