Få visningar av ditt CV

Om du börjar få visningar av ditt CV har du kommit en bra bit på vägen. Bra jobbat! Nu behöver du bara se till att ännu fler norska arbetsgivare hittar dig.

 

Om nyckelorden är rätt

Börja med att logga in på din profil och klicka på visningar upp i menyn. Där får du fram en lista över vilka sökord som arbetsgivarna använt för att hitta ditt CV. Om sökorden återspeglar den typen av jobb du är ute efter kan du helt enkelt fundera vidare på om det finns ännu fler nyckelord du kan skriva in i ditt CV för att fler företag skall hitta dig.

 

Om nyckelorden är fel

Om du däremot ser att sökorden som arbetsgivaren hittat dig på inte alls överensstämmer med den typen av jobb du söker efter bör du justera ditt CV. Du kanske i dagsläget söker ett jobb som elektriker men jobbat som kock i början på din arbetskarriär. Se då till att ta bort din kock-erfarenhet och se till att tillföra fler nyckelord som har att göra med ditt jobb som elektriker. T.ex. kan du skriva in installationselektriker, DSB godkänd, starkström m.m. Alla nyckelord som du tror norska arbetsgivare använder för att hitta dig.

 

Logga in ofta

När norska arbetsgivare söker efter svensk personal presenteras en lista av kandidater som matchar deras sökkriterier. I standardläget ordnas kandidaterna efter när de senast loggat in på Sverige-Norge.se.

 

Läs mer om hur du kan spetsa ditt CV