Vill du jobba i Norge som lastbilschaufför?

powered by Typeform

Genom att skapa en profil här hos oss blir du synlig för hundratals norska företag som söker svenskar. Sverige-Norge.se är en privat arbetsförmedling i Göteborg som hjälpt tusentals personer till Norge sedan 2007.

Vanliga frågor:

Hur fungerar Sverige-Norge.se?

Sverige-Norge.se är en privat arbetsförmedling i Göteborg, Sverige. Vi hjälper svenskar att få arbete i Norge inom alla möjliga branscher. Sedan 2007 har vi förmedlat mer än 4000 arbeten.

Efter att du registrerat din profil hos oss kommer du att bli synlig för hundratals norska arbetsgivare som är ute efter svensk personal. De kommer kontakta dig direkt över telefon eller e-post med konkreta jobberbjudanden som du sedan kan ta ställning till.

Du kommer också få tillgång att söka tusentals lediga jobb genom vår Sök-Jobb-funktion som blir tillgänglig för dig när du registrerat ett komplett CV.

När du fått ett jobb i Norge kan du fortfarande ha stor nytta av hemsidan. Vi kommer att skicka ut information kring regelförändringar, skattetips, valutakurser, evenemang och mycket mer.

Vad krävs för att få jobba i Norge?

Nordiska medborgare kan bosätta sig och arbeta i Norge utan någon form av tillstånd. Efter du bosatt dig i Norge och hittat ett arbete är det viktigt att du ordnar ett norskt skattekort, norskt personnummer, bankkonto, norskt telefonabonnemang och anmäla flytt till skattverket i Sverige.

Vilka arbetstider har man i Norge?

En arbetsvecka i Norge är oftast 37,5 timmar istället för Sveriges 40 timmar.


Dessa branscher finns det flest jobb inom

Norska marknaden går väldigt bra och efterfrågan på arbetskraft är stor. Under 2018 kommer det vara störst efterfrågan på personal inom: Bygg & Anläggning & Installation: Snickare, elektriker, plåtslagare, takläggare, betongare, armerare m.m. Hotell & Restaurang: Kockar, kökschefer, serveringspersonal, receptionister…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2018-01-24

Norska bolag behöver fortfarande arbetskraft!

  Sverige-Norge har ett långtgående samarbete med Verisure för att rekrytera ny hungrig personal till deras säljavdelning i Norge! Det är fortfarande i starkt behov av arbetskraft, unga och driftiga säljare som är vill testa sina talanger på nya områden….

Läs hela nyheten →
Publicerat 2017-04-04

Därför jobbar svenskar i Norge!

  I veckan gavs det ut ny statistik från Norges Statistik sentralbyrå, vilken visar den genomsnittliga lönen för en norska arbetare. Deras löner ligger på ca 43800 norska kronor per månad vilket ger ca 46600 svenska kronor. I Sverige ligger…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2017-02-03

Stor optimism i den norska arbetsmarknaden

  Mer än hälften av de norska cheferna tror på bättre arbetsmarknad 2017! I en undersökning utfört av Norstat på uppdrag av FINN kommer det fram till att hälften av norska företagsledarna tror att det blir tillväxt i antal jobb…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2017-01-04


Varför Norge?

 

Stort behov av lastbilschaufförer i Norge – nu söks det efter svenskar

Det finns ett stort behov av lastbilschaufförer i Norge och de norska arbetsgivarna letar efter fler personer att anställa nu och i framtiden. För svenska lastbilschaufförer ser arbetsmarknaden ljus ut i Norge. Svenskar är mycket uppskattade för sin höga arbetsmoral och positiva inställning.

Få nya vyer – ändå nära hem

Norge är ett väldigt vackert land. Som lastbilschaufför i Norge kommer du få se häpnadsväckande vyer och ett varierande landskap. Inte nog med det kommer du att få nya värdefulla erfarenheter genom att ha arbetat i ett annat land. Trots detta är skillnaderna små rent kulturellt och det kort avståndet till vårt grannland gör det enkelt att testa på en ny arbetsplats.

Tjänsterna

cbalogo

CBA söker nu ett flertal personer för långsiktiga uppdrag med möjlighet för fast anställning

Arbetsuppgifter

 • Distribution av varor i områdena stor-Oslo och Østland
 • av- och pålastning av varor
 • Var kontaktskapande och positiv inför kunderna

Krav för tjänsterna

 • Certifikat kl. CE och erfarenhet från distributionskörning
 • YSK och körkort
 • Truckcertifikat min. kl. T1
 • Gärna erfarenhet av kundbemötande

Personliga egenskaper

 • Noggrann, ordningsam och pålitlig
 • Bra på att kommunicera i svenska eller norska
 • Självgående och kunna ta egna initiativ
 • Serviceminded

Behörighet

Det är enkelt att som svensk att arbeta som lastbilschaufför i Norge. Det enda du behöver är ditt svenska C- eller CE-körkort!

Om arbetsgivaren

CBA Fagformidling en landsdekkende bemanningsselskap med mer enn 300 ansatte. Vi har fagspesialist innen Bilfag, Bygg & Anlegg og Landbasert/Offshore relatert Industri til det norske markedet. Vi formidler dyktige ingeniører innen multidisipline fag. IKT personell. Teknikere. Håndverkere og mekanikere, personell til lager / logistikk, produksjon og administrasjon til faste og vikarierende stillinger. Våre kontorer finner du i Oslo, Drammen, Stokke, Skien, Bergen, Trondheim og Stavanger.

For deg som fagperson kan CBA Fagformidling være en viktig aktør mot oppnåelse av egne mål og en spennende og fremtidsrettet karriere.


Nyfiken? Vi hjälper dig att hitta ett bra jobb som lastbilschaufför i Norge!