Säljinriktad Produktspecialist sökes till Oslo!

ansatte-office-management

Vi söker nu en säljinriktad produktspecialist inom kaffelösningar och lokalvård till vårt affärsområde Facility Services. Facility Services har en bred portfölj av eftermarknadsprodukter inom kontorsservice och kontorsmaterial. Detta är en utvecklande och omväxlande tjänst i en mycket solid och växande koncern.

Arbetsbeskrivning
Ditt mål som säljinriktad produktspecialist är att erbjuda våra kunder toppleverans inom lokalvård och kaffelösningar. Arbetet innefattar alltifrån att se över våra kunders behov, planering och uppföljning. Du kommer aktivt att arbeta med försäljning av kaffelösningar och lokalvård och bearbeta både nya och befintliga kunder.

Du kommer även att fungera som en stöttande funktion till säljavdelningen och tillsammans med dina kollegor skapa ytterligare affärsmöjligheter för ditt produktområde. Du bistår säljarna med alltifrån avtalsunderlag, kalkyler och framtagandet av offerter. Arbetet är varierande och innefattar många kontaktytor inom organisationen, med kunder och med leverantörer.

Kvalifikationer och Egenskaper
Vi söker dig som brinner för att göra affärer. Du har tidigare erfarenhet av uppsökande försäljning inom b2b, det är meriterande med erfarenhet av kaffe- eller lokalvårdsbranschen. Du är van vid att driva dina egna säljprocesser och trivs med att ta eget ansvar.

Då arbetet innebär mycket kund- och leverantörkontakt är det viktigt att du trivs med det och att du är en service- och lösningsinriktad person. Du är förtroendeingivande och har förmågan att bygga långsiktiga relationer.

För att lyckas i rollen som produktspecialist är det viktigt att du är driven, social och ansvarsfull samt känner dig bekväm med att arbeta med siffror. Du har lätt för att samarbeta och har god kommunikationsförmåga. Vidare har du god telefonvana och körkort.

Vi erbjuder dig
Vi erbjuder en fantastisk arbetsplats där vi investerar mycket i utbildning och utveckling och där vi ser det som en självklarhet att stötta och hjälpa varandra för att tillsammans nå framgång. Detta är en utvecklande och omväxlande tjänst i en mycket solid och växande koncern.

Office Management kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär och för att trivas bör du tycka om att arbeta i en säljdriven, dynamisk kultur med höga ambitioner och rak kommunikation. Du erbjuds ett utmanande och utvecklande arbete och goda möjligheter att påverka din egen roll.

Lön: Fast lön (enligt överenskommelse), generöst provisionssystem och förmåner enligt policy.
Tillträde: efter rätt kandidats tillgänglighet.

Vill du vara med och bygga upp vårt kontor i Oslo och bli en del av vårt fantastiska team? Tveka inte att skicka in din ansökan till: emilie.amidani@officemanagement.se

Då vi arbetar med löpande urval tar vi gärna emot din ansökan så snart som möjligt.

Frågor kring tjänsten besvaras av Daniel Litbo, Kontorschef Oslo, eller Emilie Amidani, HR-Business Partner, 08-734 30 00

Skicka in din ansökan!

Tjänsten är tillsatt men skapa en profil hos oss så missar du inte nästa jobbmöjlighet!