Säljare inom EL till norskt företag – etablering Stockholm

Vill du vara delaktig i vår fortsatta expansion i Sverige? Trivs du i en organisation med korta beslutsvägar? Vill du arbeta med marknadsledande produkter? Då kan du vara rätt person för oss! 

Vi söker nu en Säljare till Stockholmsregionen

Din uppgift som säljare blir att bearbeta elinstallatörer och elgrossister i Stockholmsregionen. Du letar aktivt efter byggprojekt där våra produkter kan spara tid och därmed pengar för installatörerna. Vi finns lagerlagda hos de stora rikstäckande grossisterna och kommer nu att flytta fram vår position ytterligare på den svenska marknaden med hjälp av ännu en säljare.

Du bygger relationer med elinstallatörer och elgrossister och besöker byggarbetsplatser för att påvisa den positiva effekten av att arbeta med våra fästlösningar för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag.

I ditt arbete ingår även att deltaga på mässor samt att själv arrangera minimässor hos grossisternas butiker. Lämplig bostadsort inom Stockholmsregionen. Du kommer att vara anställd av Castor Sverige AB men all teknisk support mm får du från Castor AS i Norge och du rapporterar till Export/Retail Manager i Norge.

Du har säljerfarenhet eller är idag verksam som elektriker med intresse för försäljning och trivs i en operativ roll och stimuleras av att självständigt få utveckla ditt ansvarområde. Du har din bakgrund i elbranschen, men även dina personliga egenskaper kommer att värderas högt. Som person är du affärsorienterad och driven. Du är självgående och välstrukturerad.

Vi erbjuder dig delaktighet i vår fortsatta expansion i Sverige. Du får ett professionellt säljstöd och säljhjälpmedel. Marknadsmässiga villkor inklusive tjänstebil.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Per Asplund på Säljpoolen, 031 – 704 51 92.

Skicka din ansökan till
Välkommen med din ansökan och frågor till per.asplund@intenso.se

Välkommen med din ansökan!

Sedan 1978 har Castor AS utvecklat, producerat och marknadsfört fästmaterial till den norska elinstallationsmarknaden. Idag exporterar vi våra produkter till flera europeiska länder. Castor är välkänd producent och leverantör av tidsbesparande fästmaterial för elektriska och mekaniska installationer på alla typer av underlag. Castor har varit först på marknaden med en mängd olika unika produkter. Några av väldens ledande tillverkare av fästmaterial har valt att marknadsföra sina produkter via Castor AS, vilket tillsammans med våra egentillverkade produkter, ger marknaden det bredaste utbudet av fästlösningar som garanterar effektivitet, kvalitet och säkerhet. För mer information om oss var god se www.castoras.no. och www.castoras.se