Jobba på Gardemoen flygplats

Jobba på Gardemoen flygplats
Vill man jobba på en flygplats i Norge så är Oslos flygplats Gardemoen den rätta platsen att söka sig till. Oslos flygplats Gardemoen är en stor internationell flygplats och därför finns det också många arbetstillfällen just där. Att jobba på Gardemoen flygplats kan vara en god merit på ens CV och kan leda till andra intressanta jobb i framtiden. Är man intresserad av att börja jobba på Gardemoen flygplats så finns det olika tjänster att söka, hos olika arbetsgivare. Till exempel så finns det flera bemanningsföretag som anställer folk som vill jobba på Gardemoen flygplats, vidare kan man bli anställd direkt av flygplatsen då de också anställer folk som vill jobba på Gardemoen flygplats.

Det är många svenskar som bestämmer sig för att prova lyckan i Norge under en tid, vissa av dessa trivs så bra i Norge att de stannar permanent. Svenskar är uppskattad arbetskraft och fortsätter anställas av norrmännen som har många tjänster som behövs fyllas av intresserad arbetskraft, däribland genom att jobba på Gardemoen flygplats. Vill man jobba på Gardemoen flygplats så kan man göra detta genom att till exempel arbeta som säkerhetsvakt, lasta bagage eller genom att arbeta i någon av alla butiker på flygplatsen.

Genom att jobba på Gardemoen flygplats kommer du träffa många andra svenskar som också jobbar där, dessutom kommer du jobba i en internationell miljö och träffa folk från andra länder. Vill man jobba på Gardemoen flygplats så kan man göra som många andra och bosätta sig i samhället närmast flygplatsen som heter Jessheim. Är du intresserad av att jobba på Gardemoen flygplats kräver en del arbetsgivare att du har tillgång till bil för att kunna ta dig till jobbet tidigt på morgonen eller ta dig därifrån sent på kvällen, detta är dock inte ett krav från alla arbetsgivare.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!