Jobba på båt i Norge

Jobba på båt i Norge
Att jobba i Norge är något som är väldigt populärt bland både svenska ungdomar och svenska vuxna. Att jobba på båt i Norge är däremot något som inte är lika populärt som andra typer av jobb, men vill man så finns det möjlighet till det. Skulle man vilja prova något annat än de traditionella ”svensk jobben” så kan man söka olika tjänster för att jobba på båt i Norge. Nu kanske någon av er undrar vad de vanliga svensk jobben i Norge är för några? Några av de vanligaste jobben är servitris/servitör, bartender, truckförare på olika typer av lager, undersköterska, sjuksköterska, läkare, med mera.

Är man intresserad av en ny arbetslivserfarenhet och kanske vill prova på något annorlunda så kan man alltså söka för att jobba på båt i Norge. Har man utbildning inom sjöfart så kan man söka in via sitt yrke för att jobba på båt i Norge. Norge har ju väldigt mycket kust och detta innebär att det finns mycket båttrafik som trafikerar olika delar av Norge, samt utlandet. Har man däremot ingen utbildning inom sjöfart så kan man ändå försöka söka olika tjänster för att jobba på båt i Norge. Antingen kan man söka arbete på olika fiskrederier och åka ut och hämta upp fisk, som fiskare. Detta är dock ett väldigt hårt arbete som kräver mycket styrka, både fysisk och psykisk. Att jobba på båt i Norge som fiskare kan vara ett väldigt välbetalt arbete men man ska tänka på att detta yrke kräver mycket tid ute till havs och innebär som sagt att man har tungt arbete. Istället för att arbeta som fiskare för att jobba på båt i Norge så skulle man istället kunna arbeta som manskap på någon av rederierna, detta brukar inte kräva några förkunskaper.

Vill man inte jobba på båt i Norge så finns det andra jobb att söka då Norge är ett land som behöver mycket arbetskraft. Vill man jobba på båt i Norge så ska man leta upp de olika rederierna och kontakta de för mer information, det kan nämligen vara en rolig erfarenhet att jobba på en båt i Norge.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!