Jobba oljeplattform Norge

Jobba på en oljeplattform i Norge
Att jobba oljeplattform Norge är inte så vanligt som andra arbetsplatser är i Norge för svenskar. De vanligaste arbetsområdena i Norge är främst restaurangbranschen, handeln och vården. Är man intresserad av att jobba oljeplattform Norge så finns det dock möjlighet till detta men det handlar inte om en specifik tjänst utan det handlar om vilka yrken eller utbildningar som efterfrågas av oljeplattformen. Först och främst måste du ha genomgått en speciell säkerhetsutbildning för att jobba oljeplattform Norge, denna måste du bekosta själv. Vidare så måste de efterfråga ditt yrke eller utbildning för att du ska kunna jobba oljeplattform Norge.

De vanligaste yrkena som efterfrågas av en oljeplattform är elektriker Norge, svetsare, byggnadsarbetare och mekaniker. Då oljeplattformen är som sitt eget lilla samhälle behövs det också kockar, läkare och städare ombord för att kunna serva arbetarna. Har du en ingenjörsutbildning som oljeplattformen efterfrågar kan du också jobba oljeplattform Norge.

Hur gör man då för att hitta och kunna jobba oljeplattform Norge? Det bästa är att börja med att kontakta både den norska och svenska arbetsförmedlingarna för att se om de utannonserar några lediga tjänster. Vidare så ska man tänka på att om man bestämmer sig för att jobba oljeplattform Norge så innebär det att man lever isolerat, men å andra sidan så finns det alla möjliga bekvämligheter ombord på oljeplattformen för att underhålla de som arbetar där. Man ska också ha i åtanke att man tjänar bra med pengar om man får tillfället att jobba oljeplattform Norge, dessutom så har man mycket ledighet då man jobbar intensivt en period och sedan är ledig en period. Under denna lediga period kan man till exempel resa hem.

Är du fortfarande intresserad av att jobba oljeplattform Norge så ta chansen och se om din utbildning matchar de tjänster som oljeplattformen efterfrågar. Det kan vara bli en mycket trevlig och värdefull erfarenhet, både för dig själv och ditt CV.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!