Jobba i Norge rensa fisk

Jobba i Norge med att rensa fisk
Är man intresserad av att jobba i Norge rensa fisk så finns det möjlighet till detta, dock är det inte lika vanligt längre att jobba i Norge rensa fisk som det var tidigare. Tidigare så vallfärdade framförallt svenska ungdomar till Norge för att rensa fisk, inte för att jobbet var så väldigt spännande men för att man kunde tjäna mycket pengar på kort tid. Många svenska ungdomar tog chansen att arbeta hårt i några månader för att tjäna ihop pengar till den där resan de så gärna ville göra. Numera finns det fortfarande fiskeindustrier som anställer folk för att rensa fisk men mycket av fiskrensningen har förlagts till Kina och mycket av fisket görs numera industriellt.

Är man intresserade av att jobba i Norge rensa fisk så är det bäst att ta kontakt med de olika företagen direkt. Att jobba i Norge rensa fisk är ett säsongsarbete och det är bäst att börja söka jobben på våren. Vidare så ska man tänka på att många eller de flesta fiskeriföretagen är belägna i Nordnorge och ligger alltså ganska så isolerat, man ska alltså vara förberedd på att man inte hamnar i en storstad. Dessutom så ska man tänka på att jobba i Norge rensa fisk är ett tungt arbete, dels kräver det tunga lyft och dels så är det ett monotont arbete där man i stort sett gör samma sak hela tiden. Är detta inget problem för en så ska man inte vara rädd för att jobba i Norge rensa fisk då man kan tjäna bra med pengar.

Sammanfattningsvis kan man alltså konstatera att det finns möjlighet jobba i Norge rensa fisk, dock inte lika stora möjligheter som tidigare. Vidare så ska man ta kontakt med fiskerierna direkt för att höra sig för om tillfällen till att jobba i Norge rensa fisk. Dessutom så ska man ha i åtanke att det är ett fysiskt hårt jobb med många långa arbetsdagar och monotona arbetsuppgifter. Väljer man ändå att försöka prova på lyckan genom att jobba i Norge rensa fisk så kan man tjäna bra med pengar.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!