Jobba i Norge med försäljning

Mängder av svenskar jobbar inom försäljning i Norge. I vissa företag består över hälften av alla säljare (selgere på norska) av svenskar. Varje dag får vi in mängder av norska företag som specifikt söker svenska säljare, allt ifrån unga säljare till rutinerade Key Account Managers. Vi har intervjuat Joel Degerman hur han trivs i med att jobba i Norge inom försäljning och på sin nuvarande arbetsplats. Det här blev resultatet:

GoExcellent är min bästa erfarenhet inom säljbranchen. Jag har jobbat i totalt 5 olika säljföretag i Oslo och ett i Göteborg och har totalt sju års säljande på olika framgångssätt och mängder av olika produkter bakom mig.

På företaget har vi stabila uppdragsgivare och stora varumärken att representera. Produkt har otroligt mycket att säga för en säljare. Dessutom fungerar lön på ett säkert och tryggt sätt med en bra fastlön i grunden och provision på det.

Det jag framförallt vill framhäva är sammanhållningen i mitt team och kamratskapen bland kollegorna. Som sagt har vi en relativt ung arbetsmiljö och mängder av folk från olika kulturer och land. Sverige är starkt representerat och vi blir väl mottagna och ”integrerade”.

En annan skillnad på GoExcellent och andra aktörer i branchen är att det finns tydliga och uppnåeliga möjligheter att avancera. Det tog mig ca 5 månader att bli kapten för mitt team och mitt nästa mål är att bli teamledare för ett eget team.

Mitt dagliga arbete består i huvudsak av att sälja, men jag har också en del andra ansvarsområden som att utveckla och coacha säljarna i teamet. Coachning, utveckling och uppföljning är väl inarbetat i företaget och det betyder för mig väldigt mycket för att jag ska kunna trivas över längre tid med min arbetsgivare oavsett vilket jobb jag har.

 

Vill du jobba med försäljning i Norge?

Mängder av norska företag vänder sig till oss för att få tag i svenska säljare, ett av dem är GoExcellent. Är du intresserad av försäljning skapa ett konto på Sverige-Norge.se så skall vi se till att du får jobberbjudanden. Är du intresserad att jobba hos GoExcellent  – besök då deras hemsida.


Kommentarer
 1. Maria. Nilsson
  Sep
  18

  Hej
  Är en glad och positiv tjej på ,35 år som alltid söker nya utmaningar jobbat inom nätverksförsäljning. vård omsorg förskolor o ett flertal bemanningar plus har haft egen städfirma och barnpassning jag var ansvarig för denna
  Fina re f från mina kunder och flertal arbetsgivare i Sverige söker jobb nära Göteborg

 2. Samuel
  Aug
  17

  Tjena
  Vilka företag mer i Oslo har du jobbat för?

 3. Selle
  Jan
  22

  Lämna mig där det fins stålar så ska ni få se hur man säljer

Vad tycker du? Kommentera den här artikeln!

Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!