Jobba Gardemoen

Jobba på Gardemoen
Att jobba Gardemoen som är Oslos internationella flygplats är ett ypperligt tillfälle till att tjäna bra med pengar och få en bra arbetsmerit. Det är ganska vanligt bland svenskar att jobba Gardemoen och det finns flera olika typer av yrkeskategorier att välja mellan, många av dessa kräver ingen tidigare erfarenhet eller utbildning. Till exempel så är det väldigt vanligt att svenskar bestämmer sig för att jobba Gardemoen som säkerhetspersonal eller som butiksbiträde i tax-freeshoppen. Är man intresserad av att jobba Gardemoen så kan man dels ta kontakt direkt med flygplatsen eller med olika bemanningsföretag som hyr ut folk till flygplatsen. Det utannonseras även olika jobb på arbetsförmedlingarnas hemsidor.

Att jobba Gardemoen innebär att man tjänar bra med pengar, vilket är standard på mer eller mindre alla norska arbetsplatser jämfört med svenska arbetsplatser. Vidare så krävs det som ovan nämnt oftast ingen utbildning för att du ska jobba Gardemoen, beroende på vad du vill jobba som. Ett krav som vissa arbetsgivare ställer är dock att man har tillgång till egen bil då man ofta ska ta sig till och från arbetsplatsen på obekväma arbetstider. På dessa tider trafikeras flygplatsen inte alltid av allmänna färdmedel, men detta är inget krav från alla arbetsgivare.

Förutom att jobba Gardemoen flygplats så kan man också jobba runt omkring själva flygplatsen, till exempel på hotell och andra faciliteter i anslutning till flygplatsen. Dessa jobb kan du också hitta på de olika arbetsförmedlingarnas hemsidor eller genom att ta kontakt direkt med hotellen och övriga faciliteter i närheten.

För de som redan har bestämt sig för att jobba Gardemoen eller faciliteterna runt omkring bor många av dessa personer i samhället närmast flygplatsen som heter Jessheim. Är man intresserad av att jobba Gardemoen och bo i Jessheim så finns det till exempel möjlighet att dela lägenhet med andra som också jobbar på flygplatsen eller i dess närhet.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!