Jobb Tromsö

Jobb i Tromsö

Det första jobbet i Norge som blev riktigt populärt bland svenskar var att rensa fisk. Ofta så låg dessa fiskeföretag uppe i Nordnorge i trakten kring Tromsö, och det har lett till att det fortfarande är många svenskar som söker jobb Tromsö trots att trenden med att säsongsjobba och rensa fisk i Norge sedan länge har dött ut. Genom detta var det dock många svenskar som fick upp ögonen för att jobba i Norge och varje år så är det allt fler svenskar som bestämmer sig för att pröva sin lycka i grannlandet.

Även om det fortfarande är ganska vanligt att rensa fisk så är det inte alls det enda jobb Tromsö som svenskar kan göra, utan det finns även många lediga jobb Tromsö inom t.ex. turism och service som passar perfekt för svenskar. Eftersom Tromsö ligger långt upp i norr i ett ganska glesbebott område så råder det stor brist på arbetskraft där och därför så är det lätt att hitta ett jobb Tromsö. Det är speciellt många unga svenskar som söker jobb Tromsö eftersom det inte är lika höga krav på utbildning och arbetserfarenhet i Norge som i Sverige, och ofta så kommer man långt bara genom att vara flitig och sköta sitt arbete ordentligt.

Det bästa sättet att söka jobb Tromsö är genom att själv utforska möjligheterna och ta reda på lediga jobb Tromsö t.ex. genom arbetsförmedlingen eller olika internetsidor med jobbannonser. Att använda bemanningsföretag är mycket vanligt i Norge och kan vara till stor hjälp om man letar efter jobb Tromsö. Ofta så tar det inte länge förrän ett passande jobb dyker upp men man måste dock vara beredd på att det ofta handlar om vikariat eller kortare tjänster. Men även kortare jobb Tromsö kan leda till att man hinner skapa sig kontakter och får en fot innanför dörren, och det gör det genast lättare att hitta ett nytt jobb Tromsö.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!