Jobb oljeplattform Norge

Jobb på oljeplattform i Norge
Norge är ett populärt resmål för arbetssökande svenskar. Ett av alla populära yrken som svenskar arbetar med är jobb oljeplattform Norge. Ett jobb oljeplattform Norge är ett arbete som innebär mycket tid ombord på oljeplattformen men också mycket ledig tid då det finns möjlighet att resa hem. För er som undrar en oljeplattform är och vad den gör så ska ni få en kort förklaring: Oljeplattformarna i Norge är placerade utanför kusten (offshore), då det är där den norska oljan och gasen finns. På oljeplattformen arbetar man med att pumpa upp just olja och gas.

Ett jobb oljeplattform Norge kan dock innebära flera olika typer av yrken, då det behövs mycket expertis ombord på oljeplattformen. Du kan till exempel få jobb oljeplattform Norge som yrkesutbildad elektriker, svetsare eller mekaniker. Då oljeplattformarna utvecklas och moderniseras behövs det också ingenjörer och byggnadsarbetare ombord på dem. Vidare så kan man också få jobb oljeplattform Norge som sjuksköterska och läkare om folk skulle bli sjuka. Dessutom så behövs det också kockar och städerskor för att serva de anställda ombord på oljeplattformen. Det finns med andra ord många olika typer av jobb oljeplattform Norge för att serva det lilla samhället ombord på oljeplattformen.

För att kunna få jobb oljeplattform Norge krävs det att du har gått en säkerhetsutbildning som du behöver bekosta själv. Denna utbildning kostar en del men många menar att du tjänar in dessa pengar väldigt snabbt om du får ett jobb oljeplattform Norge. Är du yrkesutbildad eller universitetsutbildad och är intresserad av att söka jobb oljeplattform Norge så finns det flera olika arbetsgivare som du kan söka jobb hos. Det lättaste är att göra en sökning på internet för att få mer information. Lönen ombord på en oljeplattform varierar beroende på vilken tjänst du har men den är i genomsnitt väldigt hög jämfört med andra jobb.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!