Jobb Gardemoen

Jobb på Gardemoen

Gardemoen är Norges största flygplats och ligger en bit ifrån Oslo. Tack vare sitt nära läge till den svenska gränsen så är det många svenskar som har ett jobb Gardemoen och pendlar ifrån sina hem i Sverige till arbetsplatsen varje dag. Det är även många svenskar som har flyttat till Norge för ett jobb Gardemoen, och nästan hälften av personalen som jobbar på flygplatsen är svenskar.

Ett jobb Gardemoen innebär att man får jobba i en internationell miljö som ibland även kan vara stressande, men man får definitivt lära sig mycket och att ha haft ett jobb Gardemoen är en mycket värdefull merit då man söker andra jobb i framtiden. Det finns flera olika jobb Gardemoen som man kan arbeta med. Är man service-inriktad och gillar att jobba med människor så kan man söka ett jobb som t.ex. incheckare eller säkerhetsvakt eller som biträde i någon av restaurangerna eller taxfree-butikerna på flygplatsen. Föredrar man att jobba i bakgrunden så finns det också många jobb Gardemoen som passar, t.ex. ground handling där man bland annat får ta hand om bagaget eller som städare. En del jobb Gardemoen kan kräva någon sorts utbildning, men i de flesta fall så får man en utbildning i jobbet innan man börjar.

Har man ett jobb Gardemoen så är det bäst att bo nära flygplatsen för att enkelt kunna ta sig dit även vid udda tider på dygnet, och att äga en bil eller körkort gör det hela mycket enklare. Det är många som väljer att bo i samhället Jessheim som ligger strax norr om Gardemoen och det är billigare att bo än i Oslo, men saknar man storstadslivet så kan även Oslo vara ett alternativ.

I fall man har lust att jobba på Gardemoen så är det såklart en fördel i fall man känner någon som arbetar där och kan tipsa om lediga jobb Gardemoen som aldrig utannonseras offentligt, men annars så är det bästa sättet att söka jobb Gardemoen att modigt ringa direkt till flygplatsen och fråga om det finns några lediga jobb som kan tänkas passa!


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!