Gardermoen jobb

Gardermoen-jobb

Låter det inte lockande att få jobba utomlands i en internationell miljö där det hela tiden händer saker och ting och ingen dag är den andra lik? Detta kan man göra på den internationella flygplatsen Gardermoen i Norge. Det är inte bara norrmän som jobbar där utan faktum är att en stor del av de som har ett Gardermoen jobb är just svenskar.

Orsaken till att det är så många svenskar som har ett Gardermoen jobb beror bland annat på att Gardermoen inte alls ligger långt ifrån den svenska gränsen, och det är många svenskar som pendlar från sina hem på den svenska sidan av gränsen till sina Gardermoen jobb varje dag. En annan anledning är att lönerna i Norge är mycket högre än i Sverige och det är många svenskar som har flyttat till Norge för att jobba och tjäna mera pengar på en kortare tid än vad de någonsin skulle kunna göra i Sverige. Det är dessutom relativt lätt att få ett Gardermoen jobb oavsett av vad man har för tidigare utbildning eller erfarenhet, men detta varierar självklart på vad det är frågan om för sorts Gardermoen jobb och hur mycket tidigare kunskap det krävs för att utföra det. Många gånger så erbjuds en gratis utbildning till jobbet innan man börjar.

Några typiska Gardermoen jobb är t.ex. incheckare, säkerhetsvakt och städare, men det finns även många Gardermoen jobb på flygplatsens restauranger och taxfree-butiker samt på logistikavdelningen där man tar hand om flygplanens lastningar och ser till så att transporten av bagage och andra varor fungerar som den ska.

I fall man är sugen på att jobba på en flygplats och vill söka ett Gardermoen jobb så kan man hålla utkik bland lediga platsannonser på bland annat arbetsförmedlingens sidor och andra sidor på internet där man kan hitta jobb i Norge. Det bästa sättet är dock att ta kontakt direkt med flygplatsen eller något av företagen som jobbar på flygplatsen och höra sig för om det finns några lediga Gardermoen jobb och anmäla sitt intresse.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!