8 nya företag ansluter sig den här veckan

Vi var på besök i Bergen på Vestlandet, Norge, förra veckan och fick återigen en bekräftelse att det är ett växande behov av kvalificerad arbetskraft. På bilden ser ni vår VD, Viktor Nord, och försäljningschef Lisa Öhrlund Madsen när de var på besök hos FMC i Ågotnes. Det var tack vare ISS Personalhuset vi fick möjligheten att träffa FMC.

Resultatet av vår resa till Bergen och en väldigt bra vecka i övrigt är att 8 nya företag har anslutit sig till Sverige-Norge och kommer genom vårt system kontakta och anställa svenskar som vill jobb i Norge.

För dig som är intresserad att börja jobba mot Olja & Gas (Offshore) i Norge kommer vi inom kort ansluta fler företag till vår tjänst. Se därför till att din profil är uppdaterad och sökbar.

Just nu har vi störst behov av :
– Elektriker
– Mekaniker
– Svetsare
– Rörläggare / VVS tekniker
– Säljare


Kommentarer
 1. Mario
  Nov
  20

  synd bara att ingen av dessa företag nånsin hör av sig. 🙁

 2. Pelle Wiklund
  Nov
  22

  Behövs det inte Svenska elingenjörer också?
  Här finns en!

 3. martin sunesson
  Nov
  26

  det är otroligt hur mycket jobb det finns i norge ,men som jag som vill komma till offshore branshen så är det inte lätt att hitta kontakter,jag pratade med en offshore utbildare i norge,jag sa att jag var intreserad att komma ut eller onshore han frågade hur gammal jag va,jag är 40 men är som en 30 åring pigg och glad men då sa han typ att jag var för gammal,hur kan man utrycka sej så när man inte träffat personen.som sakt jag är i bättre form än många 30åringar,

 4. Riad
  Feb
  04

  hej
  Jag är mycket glad för det, och jag vill gärna börja jobba på olja och gas. Jag är utbeldad som hisstekniker och eltekniker med 5år erfarenhet.

 5. Toni
  Feb
  13

  Säger samma sak Mario…..

 6. david majekodunmi
  Mar
  25

  jag är intresserad att jobba åt er

 7. david majekodunmi
  Mar
  25

  jag intresserad att jobba åt era

 8. Naoum
  Apr
  09

  Min systerson oljaingenjör jobbade 8 år i soudiarabien.
  Han intresserat att jobba i NORGE!

 9. Lars Norin Rossbach
  Nov
  18

  Hej jag går på en svets utbilldning på lernia har licens på mig-mag. Jag är jätte intreserad på att få jobba i norge på en olje platform MVH Lars Norin Roccbach

 10. joakim
  Nov
  04

  Är Plastsvetsare svetsar pe-plast stum/spegelsvets, muff/elekrodsvetsning samt extrudersvets
  Finns på joakim_tammen@hotmail.com

 11. Ala Essaf
  Feb
  09

  Jag jobbar som maskinförare har utbildning att köra 4 maskiner
  1-grävmaskin
  2-hjullastare
  3-grävlastare
  4teleskoplastare
  Erfarenhet ett år i yrket
  B-körkort

 12. Viktor Nord
  Apr
  15

  Intressant! Då kan vi ordna jobb åt dig. Skapa gärna en profil hos oss.

Vad tycker du? Kommentera den här artikeln!

Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!