I Norge finns det gott om IT- & ingenjörsjobb - vi hjälper dig att få dem!

Du kommer i fokus. Vi tar alltid utgångspunkt i vad som passar dig och vad som är fördelar och nackdelar med de olika valmöjligheter du har. I Norge är arbetsmarknaden mycket bra men det gäller att hitta rätt arbetsgivare. Många svenskar har fått jobb genom oss sedan tidigare och vi ser fram emot att hjälpa även dig!

Med vänliga hälsningar
Stine Nathalie Stølen, stine.stolen@ttengineering.no, rekryterare Engineering & Kenneth Antonsen, ka@toptempit.no, rekryterare IT


Det här söker vi inom IT

 • Drift/infrastruktur
 • Projekt- & IKT-ledning
 • Systemutveckling & programmering
 • Helpdesk & teknisk support
 • Försäljning inom IT

För mer specifika tjänster:
http://toptemp.no/Ledige-stillinger

Engineering

På avdelning Engineering jobbar vi med ingenjörer och civilingenjörer inom följande fält:

 • Bygg & Anläggning
 • Olja & Gas
 • VVS
 • Infrastruktur och järnväg
 • Subsea & Marint
 • Elektro, elkraft, telekom

För mer specifika tjänster:
http://toptemp.no/Ledige-stillingerIntervju med svenska utvecklaren Per Ove Ringsby

– ”Ta med cykel och längdskidor, det  är ingen som tycker det  är konstig om man i full skidmundering tar ”Trikken til Marka för en tur på ski”

Per Ove Ringsby, svensk utvecklare hos Timegrip AS, rekryterad via Top Temp

Varför valde du att åka till Norge & vad jobbar du med?

Flera orsaker men jag bor nära Norge och via min förra arbetsgivare arbetade jag en hel del mot Norge. Det finns ofta mer intressanta arbeten i storstadsregioner och för mig var Oslo närmast. För min del hamnade jag i en miljö som passade mig bra både kompetensmässigt och socialt.

Jag är utbildad dataingenjör och har jobbat mest med utveckling. De första åren inom datasäkerhet med fokus på brandväggar, nätverkstopologi  och systemskydd. Hade ett eget konsultföretag i nästan 10 år med två anställa som driver vidare företaget idag. Uppdragen för min del rörde främst utveckling av programvara. De 3 senaste åren innan Norge jobbade jag som .Net utvecklare på ett Svenskt företag med huvudkontor i Stockholm.

Idag jobbar jag som utvecklare på Timegrip AS, mina arbetsuppgifter är systemarkitektur, utveckling och kundkontakter.


Hur gick det till när du fick ett jobb?

Top Temp tog kontakt med mig efter att jag lagt in mitt CV här på Sverige-Norge. De gav mig bra stöd vid intervjuer och i samband med anställning vilket var perfekt! Top Temp tar verkligen ansvar för sin förmedling på ett professionellt sätt. Är du själv intresserad av ett jobb i Norge kan jag varmt rekommendera att gå igenom Top Temp.


Har du några gyllene tips till andra svenskar?

Var ute i god tid med myndighetskontakter, det krävs personligt besök för att få personnummer eller d-nr för min del som inte bytt medborgarskap. Fråga den norska arbetsgivaren om ett anställningsintyg så fort anställningen är klar även om det är några månader kvar tills jobbstart. Behövs för att få d-nr.

Ta med cykel och längdskidor, det  är ingen som tycker det  är konstig om man i full skidmundering tar ”Trikken til Marka för en tur på ski”


Kontaktperson Engineering

Stine Nathalie Stølen, Rekrutteringsrådgiver
+47 94 00 73 25
stine.stolen@ttengineering.no

Kontaktperson IT

Kenneth Antonsen, Rekrutteringsrådgiver
+47 98 20 78 00
ka@toptempit.noÖppnar dörrar för dig

Många av våra kandidater som vi hjälpt in i vikarierande jobb har idag fast tjänst. Kandidaterna väljer oss för att vi har ett stort nätverk inom våra specialistområden.


Synliggör din kompetens

Vi lägger tid på att marknadsföra dina kunskap på bästa möjliga sätt gentemot en uppdragsgivare. Tänk på att alla våra jobb inte publiceras offentligt så ta kontakt med oss för att få reda på vad vi har inne som passar just dig.