Söka jobb oljeplattform Norge

Att söka jobb på oljeplattform i Norge

Det är många svenskar som är intresserade av att söka jobb oljeplattform Norge, eftersom dessa jobb har ett rykte om sig att vara välbetalda och man har chans att tjäna bra med pengar genom att jobba ”offshore”, utanför kusten, på en oljeplattform. Att jobba på en oljeplattform i Norge kan dock vara ganska slitsamt och tungt och man måste vara beredd på långa arbetsdagar och ojämna arbetstider. Eftersom man jobbar i skiften så får man ofta jobba väldigt intensivt under t.ex. en vecka och sedan så har man ledigt.

Då man vill söka jobb oljeplattform Norge behöver det inte bara vara ett jobb som har med själva oljan att göra, utan majoriteten av de som jobbar på oljeplattformar jobbar i verkligheten med något helt annat, som t.ex. sjukskötare. Man behöver alltså inte någon särskild utbildning för att söka jobb oljeplattform Norge, utan även om man jobbar som kock eller elektriker så kan man söka jobb oljeplattform Norge. Det finns olika kvalifikationer beroende på hurdant jobb man söker, men något som är mycket viktigt då man vill söka jobb oljeplattform Norge är att man har gått en säkerhetsutbildning med en simulterad helikopterkrasch i vattnet. Det finns flera kursleverantörer i Norge som erbjuder denna och andra kurser som kan behövas då man vill söka jobb oljeplattform Norge.

Det enklaste sättet att söka jobb oljeplattform Norge är som med så många andra jobb genom kontakter, men ibland så annonseras även lediga jobb ut på arbetsförmedlingens sidor ut och det finns också ett antal sidor på internet där man söka jobb oljeplattform Norge och leta bland befintliga jobbannonser. Annars så kan ett bra sätt att söka jobb oljeplattform Norge att gå genom ett bemannings- eller rekryteringsföretag i Norge som är specialiserat just på offshore-jobb. Genom att anmäla sig på deras listor så kan man bli kontaktad av dem i fall det dyker upp något lämpligt jobb. Vill man söka jobb oljeplattform Norge så gäller det att inte ge upp direkt utan leta noga på internet och olika forum samt själv vara aktiv och ta kontakt med möjliga arbetsgivare.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!