Boende

Nu har vi påbörjat ett samarbete med Nordjobb, en del av det Nordiska Ministerrådet. Det samarbetet innebär att du som jobbsökande kommer att få hyra möblerad lägenhet i Osloregionen om så önskas till ett mycket förmånligt pris (2.500-4.000 NOK/mån). Samarbetet sker helt ideellt. Nordjobbs syfte är att öka rörligheten mellan de nordiska länderna. Tiden för att hyra lägenhet är under sommarperioden fram till 10 augusti, utan deposition. Anledningen är att det är studentlägenheter som står tomma under den tiden som hyrs ut. Kravet är att den sökande är max 30 år gammal. Läs mer om Nordjobb här: www.nordjobb.org/sv/om-nordjobb

För att söka boende gör du följande (tar bara någon minut):

  1. Registrera dig på Nordjobbs hemsida, klicka här.
  2. Skicka ett mail till bolig@nordjobb.org, märk mailet “Boende sökes genom Sverige-Norge”

Det finns mängder av andra lediga bostäder runt om i Norge. Vi har listat de största hemsidorna där du kan börja leta. Det som är gemensamt när det gäller hyresrätter är att det tillkommer en depositionsavgift på 2-3 månadshyror. Det vill säga en startkostnad som är relativt stor. Depositionen sätts oftast in på ett så kallat depositionskonto, både din och ägarens underskrift krävs för att få tillgång till kontot.

Det är också vanligt att bo på hotell eller vandrarhem i Norge.

  • Finn: Norges största sida för bostadsannonser. Ett bra ställe att börja leta på!
  • Rubrikk: Mängder av bostadsannonser.
  • Zett: En sida som liknar både Finn och Rubrikk.
  • Hybel: En hybel är en enkel form av boende, oftast i form av ett rum. Bra om du vill bo billigt.

Söker du boende en bit utanför Oslo? Bo på Mays Hytteutleie!

Mays Hytteutleie - Bo nära Oslo - Jobba i Norge

Upplev naturen en bit från Oslo

För att få mer information eller boka rum, ring: +47 913 70 661 eller skicka en förfrågan till post@mayshytteutleie.com

Har du fått ett jobb i Norge och vill hitta ett ställe att bo på? Då kan vi rekommendera Mays Hytteutleie 10 mil ifrån Oslo – rekommenderas att man har egen bil. Bussar går in till Oslo. De erbjuder ett idylliskt boende i Töckfors med gångavstånd till centrum och naturen precis utanför fönstret. Här finns flera stugor (hytter) att hyra! Vill du åka tillsammans med dina vänner? Perfekt för ett gäng som åker tillsammans.

Mays Hytteutleie - Bo nära Oslo - Jobba i Norge