Yrkessidor
ssk-bilder-slide
elektriker-bilder-slide
saljare-norge
kock-bilder-slide
utvecklare-bilder-slide
ingenjor-bilder-slide


Här kan du få ditt drömjobb i Norge

Genom att skapa din egen profilsida som 87 147 svenskar redan gjort blir du synlig för norska företag som är på jakt efter svensk personal. På din profilsida får du också ett norskt CV som du kan använda när du söker bland de tusentals lediga jobb som redan finns ute på marknaden. För att se vilka lediga jobb som finns tillgängliga loggar du bara in. Sverige-Norge.se är en privat arbetsförmedling i Göteborg som hjälpt tusentals personer till Norge sedan 2007.

Varför skall du jobba i Norge?

Högre lön, lägre skatt, fantastisk arbetsmarknad med många jobb att välja bland.

Varför vill norska företag anställa svenskar?

Svenskar har ett gott rykte i Norge om att vara riktiga arbetsmyror. Dessutom har norska företag svårt att hitta tillräckligt med arbetskraft i sitt land då arbetsmarknaden är glödande het.

Att jobba i Norge blir allt vanligare

Över 460.000 av Norges befolkning på nästintill 5 miljoner invånare har utländsk bakgrund och svenskarna tillhör en av de största grupperna. Det finns inga exakta tal på hur många svenskar som befinner sig i Norge men totalt sett har hundratusentals svenskar haft ett jobb i Norge genom åren.

Letar du efter ett jobb i Norge?

Vi har hundratals norska företag som i dagsläget söker efter svensk arbetskraft. När du skapat din egna profilsida gör du dig synlig för dem.Om Sverige-Norge.se

Sedan starten 2007 har vi hjälpt över 4500 svenskar att hitta ett nytt jobb i Norge. Hundratals norska företag använder idag våra tjänster för att komma i kontakt med kvalificerad, svensk arbetskraft som vill jobba i norge. Sverige-Norge.se är en kostnadsfri privat arbetsförmedling mellan Sverige och Norge med kontor i Göteborg & Stenungsund.Här på sidan har vi all den information du kan tänkas behöva för att få dig ett jobb i Norge.Nyheter
Samarbete med Swebus!

Ni har väl inte missat att vi syns på Swebus-bussarna mellan Göteborg och Oslo? Samarbete mellan Swebus och Sverige-Norge.se Vi försöker alltid skapa mervärde för er som är medlemmar på Sverige-Norge.se genom att hitta bra samarbetspartners. Därför har vi inlett…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2016-02-16

Full gas inom bygg och infrastruktur!

Vår VD Viktor Nord blev intervjuad av tidningen Byggvärlden för en tid sedan. Ni kan läsa en del av intervjun nedan, hela intervjun hittar ni HÄR!   Nav mellan Sverige och Norge Anna Sjöström 8 Okt 2015 – I dag är jobb…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2015-12-15Några av våra 100+ norska arbetsgivare
referenser-norge


Exempel på lediga jobb!
Hälsa
Sjuksköterska sökes till Norge

Är du utbildad sjuksköterska eller specialistsjuksköterska som vill arbeta i Norge i ett naturrikt område. Då är Rett Bemanning Møre rätt plats att söka jobb i. Vi söker sjuksköterskor/specalister med erfarenhet från sjukhusverksamhet.

Läs mer om denna tjänst →

Bygg
Lagermedarbetare till Oslo!

Vår kund inom livsmedelsbranschen söker drivna medarbetare med uppstart omgående. Arbetsuppgifterna kommer till största del att vara manuellt lagerplock och tillkommande arbetsuppgifter kan förekomma. Truckkort är inte ett krav.

Läs mer om denna tjänst →

IT
Lemontree i Oslo söker svensk personal

Lemontree är ett innovatuvt och snabbväxande IT-företag, som har haft en hög puls i snart 14 år. Våra kunder är först och främst aktörer inom telekom, offentlig verksamhet, försäkring och finans. Vi söker nu JAVA-utvecklare, .Net utvecklare och Software QA ingenjörer till Oslo, Norge.

Läs mer om denna tjänst →

Sälj
Säljinriktad Produktspecialist sökes till Oslo!

Vi söker nu en säljinriktad produktspecialist inom kaffelösningar och lokalvård till vårt affärsområde Facility Services. Facility Services har en bred portfölj av eftermarknadsprodukter inom kontorsservice och kontorsmaterial. Detta är en utvecklande och omväxlande tjänst i en mycket solid och växande koncern.

Läs mer om denna tjänst →

Account Manager till Oslo!

Vi söker en Account Manager till vårt affärsområde Facility Services. Facility Services har en bred portfölj av eftermarknadsprodukter inom kontorsservice och kontorsmaterial. Som Account Manager på Office Management är du en viktig del i vår framgång.

Läs mer om denna tjänst →

Restaurang
Under 2015 är det extra stor efterfrågan inom Hotell & Restaurang

logos-HORECA


Sverige-Norge.se i media
press


Vi gillar Sverige-Norge.se