Yrkessidor
ssk-bilder-slide
elektriker-bilder-slide
saljare-norge
kock-bilder-slide
utvecklare-bilder-slide
ingenjor-bilder-slide


Här kan du få ditt drömjobb i Norge

Genom att skapa din egen profilsida som 89 993 svenskar redan gjort blir du synlig för norska företag som är på jakt efter svensk personal. På din profilsida får du också ett norskt CV som du kan använda när du söker bland de tusentals lediga jobb som redan finns ute på marknaden. För att se vilka lediga jobb som finns tillgängliga loggar du bara in. Sverige-Norge.se är en privat arbetsförmedling i Göteborg som hjälpt tusentals personer till Norge sedan 2007.

Varför skall du jobba i Norge?

Högre lön, lägre skatt, fantastisk arbetsmarknad med många jobb att välja bland.

Varför vill norska företag anställa svenskar?

Svenskar har ett gott rykte i Norge om att vara riktiga arbetsmyror. Dessutom har norska företag svårt att hitta tillräckligt med arbetskraft i sitt land då arbetsmarknaden är glödande het.

Att jobba i Norge blir allt vanligare

Över 460.000 av Norges befolkning på nästintill 5 miljoner invånare har utländsk bakgrund och svenskarna tillhör en av de största grupperna. Det finns inga exakta tal på hur många svenskar som befinner sig i Norge men totalt sett har hundratusentals svenskar haft ett jobb i Norge genom åren.

Letar du efter ett jobb i Norge?

Vi har hundratals norska företag som i dagsläget söker efter svensk arbetskraft. När du skapat din egna profilsida gör du dig synlig för dem.Om Sverige-Norge.se

Sedan starten 2007 har vi hjälpt över 4500 svenskar att hitta ett nytt jobb i Norge. Hundratals norska företag använder idag våra tjänster för att komma i kontakt med kvalificerad, svensk arbetskraft som vill jobba i norge. Sverige-Norge.se är en kostnadsfri privat arbetsförmedling mellan Sverige och Norge med kontor i Göteborg & Stenungsund.Här på sidan har vi all den information du kan tänkas behöva för att få dig ett jobb i Norge.Nyheter
Norska bolag behöver fortfarande arbetskraft!

  Sverige-Norge har ett långtgående samarbete med Verisure för att rekrytera ny hungrig personal till deras säljavdelning i Norge! Det är fortfarande i starkt behov av arbetskraft, unga och driftiga säljare som är vill testa sina talanger på nya områden….

Läs hela nyheten →
Publicerat 2017-04-04

Vi hjälper Adecco med rekrytering till Norge!

  Sverige-Norge.se har nyligen ingått ett samarbete med Adecco i Norge för att få fler sjuksköterskor att söka deras tjänster. Det finns väldigt många duktiga sjuksköterskor där ute, vilka vi gärna vill ska få bättre lön och frihet. Men det…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2017-03-07

Därför jobbar svenskar i Norge!

  I veckan gavs det ut ny statistik från Norges Statistik sentralbyrå, vilken visar den genomsnittliga lönen för en norska arbetare. Deras löner ligger på ca 43800 norska kronor per månad vilket ger ca 46600 svenska kronor. I Sverige ligger…

Läs hela nyheten →
Publicerat 2017-02-03Några av våra 100+ norska arbetsgivare
referenser-norge


Exempel på lediga jobb!
Hälsa
Bygg
IT
IP Solution Manager

Our Enterprise team is seeking for a IP Solution Manager, with start date as soon as possible. The position will report to Director of Enterprise and be a part of a growing team of 11 employees.

Läs mer om denna tjänst →

IT ingenjör sökes till Norge

IT ingenjör sökes till Norge. The QUARTZ Corp is a major supplier of High Purity Quartz Sand from sites in Spruce Pine (USA), source of the world’s purest quartz, and Drag (NO). Our production plants are strategically located in the USA and Europe, enabling us to supply high purity quartz sand to global customers.

Läs mer om denna tjänst →

Sälj
Säljinriktad Produktspecialist sökes till Oslo!

Vi söker nu en säljinriktad produktspecialist inom kaffelösningar och lokalvård till vårt affärsområde Facility Services. Facility Services har en bred portfölj av eftermarknadsprodukter inom kontorsservice och kontorsmaterial. Detta är en utvecklande och omväxlande tjänst i en mycket solid och växande koncern.

Läs mer om denna tjänst →

Restaurang
Under 2016 är det extra stor efterfrågan inom Hotell & Restaurang

logos-HORECA


Sverige-Norge.se i media
press


Vi gillar Sverige-Norge.se