Gardemoen jobb

Gardemoen-jobb

En arbetsplats som sysselsätter många svenskar i Norge är den internationella flygplatsen Gardemoen som ligger i närheten av Oslo. Det finns många olika sorters Gardemoen jobb, bland annat så kan man jobba som städare av flygplatsen eller flygplanen, jobba som säkerhetsvakt eller i incheckningen eller i någon av de många butikerna eller restaurangerna på flygplatsområdet. Några Gardemoen jobb som för det mesta inte kräver någon särskild utbildning eller tidigare erfarenhet är av- och pålastning av flygplanen eller städare av flygplatsen eller flygplanen, men det finns även flera andra Gardemoen jobb som passar för den som inte tidigare har jobbat på flygplats.

Att jobba på en flygplats är för många en dröm eftersom ingen dag är den andra lik och man får jobba i en väldigt internationell omgivning. Att tidigare ha haft ett Gardemoen jobb ser också väldigt bra ut i ens CV då man i framtiden söker andra jobb, och är en erfarenhet som uppskattas mycket av andra arbetsgivare.

Det bästa sättet att söka ett Gardemoen jobb är såklart genom kontakter, t.ex. om man råkar känna någon som redan jobbar på flygplatsen. Annars så kan man gå via ett bemanningsföretag eller leta efter lediga platsannonser på arbetsförmedlingens sidor eller genom någon annan sökmotor. Man kan även ringa direkt till Gardemoen och kontakta de olika företagen som anställer folk där för att fråga om lediga Gardemoen jobb, eller alternativt själv åka till flygplatsen och gå på intervjuer.

Eftersom det inte är så långt från flygplatsen till den svenska gränsen så är det många med ett Gardemoen jobb som väljer att bo i Sverige och pendlar till sina jobb varje dag, men det är även många som bor i det näraliggande samhället Jessheim som bara ligger en bit norr om Gardemoen. Har man ett Gardemoen jobb så kan man även välja att bo inne i Oslo. Då blir resan till jobbet lite längre, men har man körkort och en bil så kan man lätt ta sig in till flygplatsen dygnet runt, eller så kan man åka med flygtåget om det passar ihop med ens arbetstider. Eftersom ett Gardemoen jobb ofta kan innebära ganska oregelbundna arbetstider så kan vissa arbetsgivare kräva att man har körkort och bil, men detta beror ganska mycket på arbetsgivaren och arbetstiderna.


Jag söker jobb i Norge →
(För svenska jobbsökande)
Finn svensk personell →
(For norske bedrifter)
×
×

Det här är Sverige-Norge.se

×

  Logga in och börja söka.

×

  Logga in och börja söka.

×

  Skapa ditt konto och bli sökbar.

×

  Pröva på gratis & sök personal.

×

  Logga in och börja söka.

×

Skicka den här länken till en vän!

Vi har hjälpt norska arbetsgivare som söker svensk personal och har kandidater inom alla branscher.

×

Skicka den här länken till en vän!