Nu drar vi åt samma håll!

Norge har världens bästa arbetsmarknad med tiotusentals lediga jobb, höga lönenivåer och låga skatter. Landet erbjuder också på en storslagen natur och livliga storstäder som Oslo, Stavanger, Bergen och Trondheim.

Genom att skapa din egna profilsida blir du synlig för norska företag som är på jakt efter svensk personal. På din profilsida får du också ett norskt CV som du kan använda när du söker bland de tiotusentals lediga jobb som redan finns ute på marknaden. För att se vilka lediga jobb som finns tillgängliga i Norge loggar du in på din profilsida.

Att jobba i Norge blir allt vanligare

Över 460.000 av Norges befolkning på nästintill 5 miljoner invånare har utländsk bakgrund och Sverige tillhör en av de största grupperna. Det finns inga exakta tal på hur många svenskar som befinner sig i Norge men totalt sett har hundratusentals svenskar haft ett jobb i Norge genom åren.

Letar du efter ett jobb i Norge?

Vi har hundratals norska företag som i dagsläget söker efter svensk arbetskraft. När du skapat din egna profilsida gör du dig synlig för dem. Har du redan en profil hos oss men har inte fått ett jobb, kontrollera då dessa punkter.


Har du frågor?

Tveka inte att höra av dig till någon av oss så hjälper vi dig direkt över telefon.


Detta säger våra klienter

Vi bemerket oss hvor attraktive svensker er på det norske arbeidsmarkedet og ønsket derfor å finne en aktør hvor vi kunne komme i kontakt med et stort antall svensker som ønsket seg jobb i Norge. Til dette har Sverige-Norge.se vært svært behjelpelig. De har opprettholdt servicen hele veien, med alt fra søkertips til tips om interessante kandidater. Gjennom deres CV base og annonseringer har vi rekruttert fagspesialister og ingeniører som ikke kunne oppdrives i Norge.

- Ola Frugaard